Mr W.W.P. Mei (Winston)

Mr Mei is geboren en getogen in Hilversum. Na de middelbare school ging hij rechten studeren aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hier studeerde hij in 1993 af in de richting civiel- en strafrecht. Vanaf oktober 1992 is hij werkzaam in de advocatuur in Hilversum, eerst als juridisch medewerker en na zijn afstuderen als advocaat. Sinds 1996 is hij werkzaam bij, en later in samenwerking met, mr H. Kroon.


Tot 2002  was mr Mei met name werkzaam in de algemene praktijk, waaronder ook strafrecht, waarna een specialisatie volgde richting het personen- en familierecht, waaronder begrepen het lidmaatschap van VFAS ( vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars, www.vfas.nl). Als advocaat en mediator is hij nu werkzaam op alle gebieden van het personen- en familierecht, ook in geval van gefinancierde rechtsbijstand.


Zijn persoonlijke en pragmatische aanpak leidt in de meeste gevallen tot oplossingen zonder dat langdurige procedures nodig zijn.


Tevens is Mr Mei ook bereikbaar via www.advocaatzoeken.nl

Het Secretariaat

Madzy Bus

Mr H. Kroon (Henri)

Na afronding van de studie Nederlands Recht aan de rijksuniversiteit te Utrecht is mr Kroon in 1985 beëdigd als advocaat en heeft hij sedertdien praktijk gevoerd in Hilversum. In eerste instantie via samenwerking met mr Signer met wie hij een maatschap vormde en vanaf 2000 in de vorm van Kroon advocaten, een samenwerkingsverband opgericht met mr Mei.

Mr Kroon adviseert en procedeert met name ten behoeve van midden- en  kleinbedrijf, non-profitorganisaties, overheidsinstanties en particulieren.

Naast Vastgoedrecht, Handelsrecht, Arbeidsrecht en Bestuursrecht is de praktijk van mr Kroon gericht op alle mogelijke problematiek in de sector watersportrecreatie. Van oudsher heeft hij affiniteit met onder meer jachthavenbedrijven, jachtbouw, zaken betreffende verhuur en bemiddeling, inkoop en verkoop van pleziervaartuigen, zeilmakerij en jachtontwerp. Hij treedt daarbij op zowel voor ondernemers als particulieren.

Binnen kantoor richt mr Kroon zich behalve op deze rechtsgebieden tevens voornamelijk op de algemene civiele praktijk. Met zijn ruime ervaring slaagt hij er vaak in lastige situaties vlot te trekken via onderhandeling en overleg, gericht op een optimale zakelijke oplossing. Het spreekt voor zich, dat hij ook in rechte met kracht opkomt voor uw belangen!